februari 26, 2021

Welkom

Eigenaars Frans van Leeuwen en Sandra Haan

Welkom op onze website.

Graag willen wij u welkom heten op de website van Trainingscenter De Sportclub. De Sportclub is in 2004 ontstaan met als doel een sportplek creëren voor speciale doelgroepen en op deze manier een bijdrage te leveren aan gezond bewegen in Almere.

De Sportclub is een Trainingscenter voor de beoefening van een diversiteit aan sportactiviteiten zoals vechtsporten, conditietrainingen, mind & body, outdoor trainingen en krachttraining. Tevens bieden wij massagetherapie / lichaamstherapie voor onverklaarbare pijntjes en ongemakken.

Eigenaar Frans van Leeuwen heeft een CIOS achtergrond met de specialiteit sociaal bewegingsagogisch werk (SBAW). Jarenlang gewerkt als sportwerker met randgroepjongeren. Tevens heeft Frans een sportervaring in de vechtsporten, conditietrainingen en mind & body. Naast de sport is hij ook gespecialiseerd in lichaamstherapie en massagetherapie voor mensen met een fysieke en mentale overbelasting. Frans is de trotse eigenaar van De Sportclub.

Eigenaar Sandra Haan is een fanatieke fitnessbeoefenaar, doet aan zaktraining voor vrouwen en circuittraining. Sandra is nu al weer 16 jaar de trotse eigenaar van haar Sportclub.

Wij hopen dat u de gewenste informatie kunt opzoeken. Voor meer informatie kunt u naar de onderstaande telefoon bellen.

Wil je een proefles? Bel dan naar 06.27012769