februari 26, 2021

Welkom

Eigenaars Frans van Leeuwen en Sandra Haan

Welkom op onze website.

Graag willen wij u welkom heten op de website van Trainingscenter De Sportclub. De Sportclub is gestart in 2004 met als doel een sportplek het promoten van het Okinawa karate & kobudo en hiermee op deze manier een bijdrage te leveren aan de bewegingsarmoede in Almere.

De Sportclub is een Trainingscenter voor de beoefening van vechtsporten, conditietrainingen, mind & body, outdoor trainingen, krachttraining en massagetherapie / lichaamsgericht werken.

Eigenaar Frans van Leeuwen is 64 jaar en CIOS-sportinstructeur en vechtsportdocent. 50 jaar vechtsport beoefening en 44 jaar lesgeefervaring. Tevens gespecialiseerd in lichaamsgericht werken en massagetherapie.

Eigenaar Sandra Haan is 58 jaar en was een fanatieke basketbalster, waarna fitness haar passie werd. Daarna volgde kickboxing en boksen en is nu al weer 16 jaar trots met haar Sportclub.

Wij hopen dat u op de website Trainingscenter De Sportclub de gewenste informatie kunt vinden. Meer informatie dan kunt u naar de onderstaande telefoon bellen.

Wil je een proefles? Bel dan naar 06.27012769