mei 10, 2019

Fit4Business

‘Fit4Business’ is maatwerk.

‘Fit4Business’ is een preventief programma en een middel tegen werkstress en fysieke overbelasting. Wij helpen werknemers om fit te worden en te blijven.

Ontzorgen

Wij ontzorgen het bedrijf bij het realiseren van het Fit4Business-programma, het tot stand komen van een gezond bedrijf. Wij helpen het bedrijf bij de hele traject van gezondheidsinformatie tot de uitvoering van het Fit4Business-programma. Wij gaan op een persoonlijke manier om met de werknemers, wij geven voorlichting en vertellen over de voordelen van het Fit4Business-programma. Kortom wij helpen actief bij het realiseren van een gezonde bedrijfsomgeving en fitte werknemers.

Stress is een groot probleem op het werk, in het onderwijs, gezinsleven en in de samenleving. Verzuimcijfers lopen namelijk op en maken stress tot nummer 1 als beroepsziekte. Mensen voelen zich leeg aan het eind van de dag, ervaren hoge mentale en fysieke spanningen, ervaren onmacht, overschrijden grenzen en raken opgebrand. De mensen raken onder stress snel boos, geïrriteerd, verdrietig en opstandig. Samenwerken in een team wordt steeds moeilijker en positief denken wordt onmogelijk. Bij deze signalen is hulp gewenst. 

Fit4Business Fit-programma

  1. Cardio-Kickboxing;
  2. Teamwork Crosstraining;
  3. Bedrijfsmassage;
  4. Ontspannen bewegen;
  5. Functioneel lichaamswerk.

Interess 0627012769 of vraag een informatiegesprek aan.