november 25, 2014

De Conditieclub

Na de Corona-Virus starten wij zo snel mogelijk weer met de lessen Conditietrainingen

De Conditieclub is een club met drietal conditietrainingen en personal training. De conditiegroepen is voor iedereen bedoeld en kan op eigen niveau deelnemen. De conditietrainer / prestatietrainer helpt de individu bij het realiseren van een gezonde basisconditie, dat meer zorgt voor een sterke hartwerking, groot uithoudingsvermogen, krachtige spieren en een rustige geest dus goed is voor de menselijke welzijn. Kleine groepjes biedt meer saamhorigheid, plezier, sportiviteit en sportieve educatie.

Interesse, informatie 0627012769

Personal training volwassenen


SENIOREN FIT 

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte:

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Senioren Fit voor 55 jarigen en ouder waar ontspannen leren bewegen, spieren krachtiger maken, meer flexibiliteit en mobiliteit het uitgangspunt is. 


CONDITIE CIRCUIT

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte: 

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Conditie Circuit is een training voor de opbouw van de basisconditie. 8 tot 12 oefeningen met 3 rondgangen van elke 30 tot 60 seconden arbeid en 30 seconden tot 90 seconden rust. Er worden oefeningen gegeven voor kracht toename, meer uithouding, grote flexibiliteit / lenigheid en een verbetering in de coördinatie. Veel uitdagende oefeningen met veel aandacht voor de blessurepreventie en de technische uitvoering. Na de training volgt ontspanningsoefeningen met rek-, strekoefeningen. Iedereen kan aan de training meedoen en volbrengen.


CORE CROSSTRAINING

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte: 

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Core Crosstraining (rompstabiliteit) is een speciale training voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en armspieren. Core Crosstraining is gericht op het sterken van de rompspieren dat belangrijk is om fysieke blessures aan het lichaam te voorkomen, maar is ook van belang bij het leveren van de dagelijkse werkzaamheden, sociale contacten, sportprestaties en het probleemloos uitvoeren van de menselijke dagelijks taken. Veel functionele oefeningen maken de training leuk en biedt het lichaam een uitdaging. Interesse 0627012769, Stap in en doe mee.


PERSONAL TRAINING

WIL JIJ FIT WORDEN EN BLIJVEN? Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en bieden ondersteuning bij het fit-worden en leefstijl veranderingen. Personal Training biedt mentale en fysieke coaching waar de persoonlijke weerbaarheid bij een fysieke training wordt gestimuleerd. Er wordt aandacht gegeven aan de fysieke conditieopbouw, orthomoleculair voedingssuppletie  & voedingsadvies, leefstijl coaching en stressmanagement. Wij staan voor sportieve duurzaamheid.

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.