november 25, 2014

De Conditieclub

De Conditieclub biedt een drietal crosstrainingen dat voor iedereen toegankelijk is. Samen met de conditietrainer / prestatietrainer, die  ondersteuning biedt, werken we aan de fysieke conditie. Een goeie basisconditie zorgt voor een sterke hartwerking, groot uithoudingsvermogen, krachtige spieren en een rustige geest. Dit alles doe je in een kleine groep van 6 deelnemers en biedt tevens meer saamhorigheid, plezier en sportiviteit.

Wanneer een groepstraining niet jou ding is dan kan je nog een Personal Trainer reserveren, samen werk je aan je doelstelling en innerlijke drive (motivatie, doorzettingsvermogen en conditie). Haal alles uit jezelf. 

Interesse, informatie 0627012769

Crosstraining volwassenen


SENIOREN CROSSTRAINING 

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte:

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Senioren Crosstraining is een training voor de 50 jarigen die functioneel willen blijven bewegen (ontspannen bewegen, krachtige spieren ontwikkelen, meer uithoudingsvermogen, flexibiliteit en lenigheid). 


CROSSTRAINING BASIS-CONDITIE

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte: 

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Crosstraining basis-conditie is een training voor de opbouw van de basisconditie. Er wordt in circuitvorm 8 tot 12 oefeningen met 3 rondgangen gedaan, van elke 30 tot 60 seconden arbeid en 45 seconden tot 90 seconden rust. Er worden oefeningen aangeboden voor de spierkracht, uithoudingsvermogen, krachtuithoudingsvermogen, flexibiliteit / lenigheid en voor het verbeteren van de coördinatie. Uitdagende oefeningen met veel aandacht voor de juiste uitvoering en blessurepreventie. Na elke training volgt een cooling-down met ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen en ontspanningsoefeningen. Iedereen kan instappen op zijn eigen niveau en de training volbrengen. Stap-in en doe mee?


CORE CROSSTRAINING

Lesdagen en -tijden:  

Groepsgrootte: 

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Core Crosstraining (rompstabiliteit) is een speciale training voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en armspieren. Core Crosstraining is gericht op het sterken van de rompspieren en het leveren van functioneel bewegen in het dagelijkse leven. Veel oefeningen zijn functioneel en uitdagend. Interesse 0627012769.PERSONAL TRAINING

WIL JIJ FIT WORDEN EN BLIJVEN? Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en bieden ondersteuning bij leefstijl verandering. De Personal Trainer / Conditietrainer biedt ondersteuning tijdens de fysieke-mentale  proces van inspanning. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, bewegingseducatie, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement. 

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.