november 25, 2014

De Conditieclub

De Conditieclub is een club met een drietal conditietrainingen en personal training. Iedereen kan meedoen mits je gezondheid en conditieniveau dat toelaat. Een goede basisconditie zorgt voor een sterke hartwerking, groot uithoudingsvermogen, krachtige spieren en een rustige geest.

De conditiegroepen zijn maximaal 8 personen. Kleine groepjes voor de saamhorigheid, plezier en sportiviteit. Doe mee en stap in.


SENIOREN FIT (50 jaar en ouder)

Lesdagen en -tijden:  maandag 09:00 – 10:00

Groepsgrootte: 8 deelnemers

Kosten: vanaf € 22.50 per maand

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Senioren Fit is voor mensen van 50 jaar en ouder. De training is onderverdeeld in drie activiteiten: ontspannen bewegen, krachttraining, mobiliteit. De verschillen liggen voornamelijk in de duur en intensiteit van de activiteit.


CONDITIE CIRCUIT

Lesdagen en -tijden:  Maandag 20:00 – 21:00

Groepsgrootte: 8 deelnemers

Kosten: € 30.40 per maand

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Conditie Circuit is een circuittraining voor de opbouw van de basisconditie. 8 tot 12 oefeningen in een rondgang van elke 30 / 60 seconden arbeid en 30 seconden / 90 seconden rust. Er worden 3 rondgangen afgewerkt in een laag tempo zodat de deelnemers voldoende herstel krijgt. Er worden oefeningen gedaan voor de kracht, uithouding, flexibiliteit, lenigheid en coördinatie. Veel uitdagende combinatieoefeningen voor alle spiergroepen en veel aandacht voor de technische uitvoering van de oefeningen. Na de circuittraining is er tijd voor ontspanning en het rekken/strekken van de werkende spiergroepen. De instap is 15 jaar. Iedereen kan de training volbrengen.


CORE CROSSTRAINING

Lesdagen en -tijden: 

Dinsdag: 20:00 – 21:00

Donderdag: 21:00 – 22:00 

Woensdagochtend: 9:00 – 10:00

Groepsgrootte: 8 deelnemers

Kosten: vanaf € 30.40 per maand

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Core Crosstraining (rompstabiliteit) is een speciale training voor de rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en armspieren. De aandacht ligt op de rompspieren omdat het zorgt voor een minimaal verlies van energie. Core Crosstraining is niet alleen belangrijk om blessures te voorkomen, maar is ook van belang bij het leveren van sportprestaties en het uitvoeren van taken uit het dagelijks leven. Als er vermogen wordt opgebouwd zonder dat er een transfer plaatsvindt, zal de prestatie zelfs negatief beïnvloed kunnen worden. Controle en timing van de rompspieren is erg belangrijk om de gewenste energie over te brengen. En daarom is de training voor de rompstabiliteit belangrijk voor iedereen. Veel functionele oefeningen maken de training leuk en biedt het lichaam een uitdaging. Stap in en doe mee.


PERSONAL TRAINING

WIL JIJ FIT WORDEN EN BLIJVEN? Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en bieden ondersteuning bij het fit-worden en leefstijl veranderingen. Personal Training biedt mentale en fysieke coaching bij alle trainingen. Er wordt aandacht gegeven aan de fysieke conditieopbouw, orthomoleculair voedingsadvies & voedingssuppletie, leefstijl coaching en stressmanagement. Wij staan voor een duurzaam sportieve leefstijl.

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Tarieven:

PT 1-1:

€ 35,00 (60 minuten)

45,00 (90 minuten)

PT Duo:

€ 25,00 (60 minuten) per persoon

€ 30,00 (90 minuten) per persoon

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.