november 25, 2014

De Conditieclub

De conditietrainingen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar. Samen met de conditietrainer wordt er gewerkt aan de fysieke conditie. Een goeie spierconditie zorgt voor sterke en krachtige spieren, een beter hartwerking, meer uithoudingsvermogen en een rustige geest. Dit alles doe je in samen in een kleine groep van 10 deelnemers dat biedt meer saamhorigheid, plezier en sportiviteit.

Interesse, informatie 0627012769


KARATE-FIT 45 minuten

Informatie later.


BOKSZAKTRAINING 45 minuten

Wil jij samen met je partner 6 weken in conditie komen, dat kan dat met de 45 minuten bokszaktraining. Lekker uitleven op de bokszak en trainen voor een sterke conditie, dat zijn de wekelijkse momenten waar naar uitgekeken wordt om alle ballast los te laten en je lichaam van nieuwe energie te voorzien. Bokszaktraining is geschikt uitsluitend voor volwassenen en is erg populair activiteit in Nederland. Wij werken samen met jullie aan de fysieke en mentale conditie. Iedereen is welkom.

Lesdagen en -tijden:  Dinsdag 19:15 – 20:00  

Groepsgrootte: 5 koppels van 2 (10 personen)

Kosten:  6 trainingen € 75,00 per koppel

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Info: 06.27012769

 


Crosstraining volwassenen

CROSSTRAINING (circuittraining / krachttraining)

Lesdagen en -tijden:  Dinsdag 20:00 – 21:00 / Zondag 10:00 – 11:00 

Groepsgrootte: 

Kosten: 

Komt kijken of vraag een gratis proefles aan.

Crosstraining is een gerichte conditietraining met diverse onderdelen dat goed is voor de opbouw van de conditie. Er worden oefeningen aangeboden op de bokszak, stootkussens, pads en circuittraining voor de conditie. Crosstraining sterkt rompspieren, rugspieren, bilspieren, beenspieren en de schouder-/armspieren. Uitdagende oefeningen met aandacht voor de juiste uitvoering. Aan het einde van de training wordt er ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen en ontspanningsoefeningen gedaan om weer tot rust te komen. Iedereen gaat ontspannen en in rust naar huis. Wil je meedoen, Stap-in en train mee.

Interesse 0627012769.


PERSONAL TRAINING

WIL JIJ FIT WORDEN EN BLIJVEN? Wij doen aan Life-Changing en Fit-Solution en bieden ondersteuning bij leefstijl verandering. De Personal Trainer / Conditietrainer biedt ondersteuning tijdens de fysieke-mentale  proces van inspanning. Er wordt veel aandacht besteed aan de mindset, conditieopbouw, bewegingseducatie, voedingssuppletie  & voedingsanalyse, leefstijl coaching en stressmanagement. 

Wat kunt u verwachten:

  • Intake: kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek;
  • Testen en onderzoek;
  • Plan van aanpak Life-Changing / Fit-Solution;
  • Evaluatie trainingsproces.

Interesse bel 0627012769 of vraag een gratis intake aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.