maart 17, 2019

Kids Conditie Club voor jongens en meisjes

De Kids Conditie Club is een club voor jongens en meisjes van 8 jaar tot 12 jaar. Er worden trainingen gegeven voor de algehele conditie dat overgewicht en bewegingsarmoede tegen moet gaat.

Kids Cross Training

Lesdagen en -tijden:

Leeftijd:

Groepsgrootte:

Kosten: 

Informatie: Interesse, Bel nu 06 of vraag voor je kind een gratis proefles aan.

Cross Training voor kinderen die een uitdaging nodig hebben, actieve conditionele activiteit met veel rennen, springen, tillen, duwen, klimmen en andere fysieke vormen. Is jouw kind toe aan een nieuwe uitdaging dan kan crosstraining de uitdaging zijn. De fysieke eigenschappen van het kind wordt op een uitdagende manier aangesproken en geleerd om meer inzet en doorzettingsvermogen te tonen.

Kids Circuit Training

Lesdagen en -tijden:

Leeftijd:

Groepsgrootte:

Kosten: 

Informatie: Interesse, Bel nu 0627012769 of vraag voor je kind een gratis proefles aan.

Kids Circuit Training is een vastgestelde parcours van fysieke oefeningen. De oefeningen worden op aangeven van de sportinstructeur 30 / 45 seconden gedaan waarna een rustpauze van 60 / 90 seconden volgt. Een circuit kan bestaan uit 3 rondes van 8 oefeningen. Zo kan de sportinstructeur kiezen voor een conditiecircuit (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid), bewegingscircuit (grondvormen van bewegen) of een vechtsportcircuit (boksen, karate of thaiboxing). Na elke ronde wordt grondoefeningen gedaan. Een Circuit Training is goed voor de fysieke ontwikkeling van het kind.