Over ons: Trainingscenter De Sportclub

 

De Sportclub is een trainingscenter voor vechtsporten, conditietrainingen, massagetherapie, leefstijl coaching en bedrijfstrainingen. Een sportieve leefstijl heeft een positieve invloed op lichaam en geest en goed voor de algemene ontwikkeling van kinderen. Het trainingscenter is opgericht in 2000, onder de naam Shinbukai Dojo, en gevestigd in Almere. Vanaf oktober 2018 is de Shinbukai Dojo opgegaan in de Trainingscenter De Sportclub en richt zich op de sportbehoefte van deze tijd. Er zijn groepslessen vanaf 4 jaar.

Wat biedt Trainingscenter ‘De Sportclub’ nog meer?

Bedrijfstrainingen

Stress is een groot probleem op het werk, in het onderwijs, gezinsleven en in de samenleving. Verzuimcijfers lopen namelijk op en maken stress tot nummer 1 als beroepsziekte. Mensen voelen zich leeg aan het eind van de dag, ervaren hoge mentale en fysieke spanningen, ervaren onmacht, overschrijden grenzen en raken opgebrand.

Wij bieden een preventief programma van massagetherapie, ontspannen bewegen en stresscounseling. De werknemers worden intensief gecoacht bij de veranderingsprocessen van hun leefstijl.

Wat bieden wij?

 1. Bedrijfsgericht massagetherapie;
 2. Bedrijfsgericht conditie-& hersteltraining;
 3. Bedrijfsgericht stresscounseling;
 4. Bedrijfsgericht Stress release;
 5. Leefstijl coaching.

Personal training (Excellent Fit)

WIL JIJ FIT WORDEN EN BLIJVEN????? of herstellen van een perioden van fysieke en mentale tegenslagen? Personal Training kan een oplossing zijn. Wij doen aan Life-Changing en Life-Solution en bieden ondersteuning bij deze levensveranderingen. Personal Training biedt programma’s voor de mentale en fysieke herstel waardoor het lichaam weer in balans komt. Er wordt aandacht gegeven aan de fysieke conditieopbouw, orthomoleculair voedingsadvies & voedingssuppletie, leefstijl coaching en stressmanagement. Wij staan voor duurzame life-changing / life-solution en het bewustwording van eigen leefstijl.

Personal Training biedt meerdere conditieschema’s en persoonlijke trainingen. Interesse Bel dan: 0627012769.

Met onze hulp wordt het leuker, socialer, makkelijker en beter.

Wat kunt u verwachten:

 • Intake (kennismaking, achtergrond informatie, doelen en wensen, programma’s en leefstijl onderzoek);
 • Onderzoek (testen en onderzoek);
 • Plan van aanpak (Life-Changing en Life-Solution);
 • Evaluatie gesprekken (trainingsproces aanpassingen en vorderingen)

Iedereen is welkom.


Stresspreventie

Bij Stresspreventie gaat het om de aandachtsgebieden Leefstijl, Gezondheid en Stress. Bedenkt heel goed dat Overgewicht, Mentale overbelasting, Overvolle werkagenda’s en Bewegingsarmoede invloed heeft op het gebied van Gezondheid en Welzijn. Leefstijl gaat om positieve veranderingen van gedragingen waardoor de gezondheid verbeterd wordt. Bij stress gaat het om het preventief reduceren van extreme prikkels dat beheersbaar moet blijven. Innerlijke Rust, Ontspanning, Vrijheid en Geluk is de kracht om de dagelijkse sleur van drukte, snelheid en prestatie te beheersen. Het stresspreventie programma kan hierbij helpen om constructief de extreme stress te baas te blijven. Neem preventief een periode van rust, ontspanning, innerlijke bewustzijn en zinvolle uitdagingen om je druk leven aan te kunnen. Wees op tijd erbij en het is nooit te laat om eraan te beginnen. Het stresspreventie programma heeft een duur van vier weken, drie keer per week, 90 minuten per sessie.

Stresspreventie programma zit er als volgt eruit:

 • Stresscounseling en – coaching;
 • Relaxatie en Onthaasting;
 • Herstel-en conditietraining;
 • Biodynamisch bewegingstherapie.

Interesse, Bel nu 0627012769