Trainingscenter De Sportclub

Trainingscenter ‘De Sportclub’ is een kleinschalig trainingscenter met aandacht voor de persoonlijke begeleiding.

De Sportclub bestaat uit:

‘De Clubs’:

  1. ‘De Vechtsportclub’
  2. ‘De Conditieclub’

De clubgroepen zijn niet groter dan 10 deelnemers, kwaliteit van het lesgeven staat voorop. ‘De Sportclub’ heeft een gevarieerd sportrooster voor jong en oud, iedereen kan meedoen.

Body Care Studio

Body Care studio voor hands-on sessies, van sportmassage tot massagetherapie, dat een meerwaarde is voor de gezondheid van lichaam en geest.  Na een periode van intensief sporten is het tijd om te herstellen, een herstelperiode waar een sportmassage (sporttherapie) behandeling van toepassing kan zijn.

‘Excellent Fit’ Personal Training & Coaching

Verantwoord trainen is een voorwaarde bij een lichamelijke prestatie, dat de deelnemer geen sportblessures oploopt en gezond actief blijft. Sport helpt bij het vergroten van de mentale weerbaarheid, sterk blijven in stress situaties. Voor mensen met een leefstijlverandering is ‘Excellent Fit’ Personal Training studio een professioneel partner dat ‘1 op 1’ ondersteuning biedt in leefstijl coaching, stressmanagement, conditie-/ hersteltraining of bodyshaping. De Personal trainer van ‘Excellent Fit’ is een gespecialiseerde trainer/coach, volgens het Integrale Fitnesstherapie Model. Meer weten over de Integrale Fitnesstherapie, bel dan 0627012769.

Voor meer informatie of een intake, bel dan 0627012769

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.