Trainingscenter De Sportclub

Trainingscenter ‘De Sportclub’ is een kleinschalig trainingscenter met aandacht voor de persoonlijke begeleiding.

De Sportclub bestaat uit:

‘De Clubs’:

  1. ‘De Vechtsportclub’
  2. ‘De Conditieclub’

De clubgroepen zijn niet groter dan 10 deelnemers, kwaliteit van het lesgeven staat voorop. ‘De Sportclub’ heeft een gevarieerd sportrooster voor jong en oud, iedereen kan meedoen.

Body Care Studio

Body Care studio voor hands-on sessies, van massagetherapie tot sportmassage, dat een meerwaarde heeft op de gezondheid van lichaam en geest.  Na een periode van intensief trainen is het tijd om te herstellen, hands-on sessies zal de herstel doen versnellen en is gezond voor het lichaam.

‘Excellent Fit’ Personal Training & Coaching

Verantwoord trainen is een voorwaarde bij een lichamelijke prestatie, dat de deelnemer geen sportblessures oploopt en gezond actief blijft. Sport helpt bij het vergroten van de mentale weerbaarheid, sterk blijven in stress situaties. Voor mensen met een leefstijlverandering is ‘Excellent Fit’ Personal Training studio een professioneel partner dat ‘1 op 1’ ondersteuning biedt in leefstijl coaching, stressmanagement, conditie-/ hersteltraining of bodyshaping. De ‘Excellent Fit’ Personal trainer is een gespecialiseerde trainer/coach volgens het Holistisch Bewegingsconcept Fitnesstherapie (H.B.F.). Meer weten over deze specifieke aanpak, bel dan 0627012769.

Sporthulpverlening, uw maatschappelijke sportcoach.

Sporthulpverlening is een dienstverlening van maatschappelijke sportcoaching. Wij bieden training en coaching aan individuen en groepen met een speciaal hulpvraag. Ook ontwikkelen wij sportzorgtrajecten om jongeren te helpen zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien, denk aan agressieregulatie, weerbaarheid, zelfwaardering (zelfrespect en zelfvertrouwen) en leefstijlverandering. Sport biedt een moment van ontspanning, sociale bezig zijn, contacten opdoen en werken aan je gezondheid. Interesse???

Voor meer informatie of een intake, bel dan 0627012769

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.